Je weet het donders goed, en tóch doe je het niet!

Je wilt weer gaan voetballen zoals vroeger alleen je te zware lijf zit je in de weg dus dat wordt m niet. Nope. Je knieën protesteren en je snelheid is bagger. Je wilt niet de zwakkeling van het team zijn. No thank you.

Maar ja, je schrikt je soms wild als je de trap neemt en je hijgend en steunend bovenkomt, waar eindigt dit? Als je maar geen pillen moet gaan slikken. Je oom heeft Diabetes2 en je weet dat het in de familie zit. Je gezin maakt zich zorgen om je. Ach, je weet zelf ook wel dat er iets moet gebeuren als je naar je buik kijkt.

Sterker nog, je hebt het al vaak genoeg geprobeerd. Maar hebben die diëten íets opgeleverd? Ja, in het begin lukt het nog wel, en trots dat je dan was! Alleen dat gewicht vasthouden. De weegschaal werd een obsessie. Als die vervelende situatie op je werk er maar niet was geweest, je liet de teugels even los en BOEM! terug bij af.

Toch is het raar. Het lukt je op andere gebieden prima om in control te zijn en aan te pakken. Maar met je leefstijl lukt het maar niet om de knop om te draaien. Je weet donders goed wat nodig is, en toch doe je het niet. Zo frustrerend!

Je zou best hulp willen inschakelen. Alleen wel graag iets wat je ook volhoudt. Je stopt er tenslotte tijd en energie in. Je wilt een aanpak die je écht helpt.

Je hebt weleens iets gelezen over Bertina, een leefstijlcoach van Het Leefstijlburo. Had zij niet een groepscoachingsprogramma CooL? Gelukkig doet ze ook individuele coaching. Je bent niet zo van de groepen.

Opvallend dat zij kiest voor een totaalaanpak van je leefstijl. Je leert gezonder te leven op allerlei leefstijlgebieden. Dan gaan die kilo’s vanzelf, zegt ze.

Gezonder leven gaat over beter slapen, meer ontspannen, slimmer bewegen en relaxt eten. Ze hamert erop dat je gezonde gewoontes ontwikkelt die je volhoudt. Ook als het moeilijk wordt. Het gaat echt om een leefstijlverandering, een mindshift. Precies wat je nodig hebt. Eens zien, waar is haar telefoonnummer ook alweer…

Wil je mij ook bellen om te horen wij samen kunnen doen? Maak gebruik van de gratis doorbraaksessie!

Ben jij juist wél van de groepen? Wil je niet langer wachten en direct aan de slag? Op 20 februari start het leefstijlprogramma Cool. Er is nog plek!