Al geruime tijd zoek ik motivatie en steun om van mijn overgewicht af te komen. Vaak wordt je met een standaard dieet opgescheept, een dieet dat zoveel afwijkt van mijn eetgewoontes dat het niet vol te houden is. Bij het Leefstijlburo kijkt Bertina naar je achtergrond. Door uit te spreken wat ik al (hoe klein het ook is) bereikt hebt, krijg je al snel het gevoel dat je niet vanaf de bodem moet beginnen. Dat is het menselijke wat ik bij het Leefstijlburo ervaar, ik heb nu goede hoop dat het goed gaat komen.

Ruud

Soms heb je even een spiegel nodig waar je staat in je leefstijl en gezonde keuzes. Omdat je het zelf even niet meer zo scherp ziet waar de schoen wringt. Soms blijf je hangen en zijn een aantal gezonde tips en voeding of beweegideeën net weer die doorbraak die je nodig hebt.

Soms heb je iemand nodig die je laat zien waar je kansen laat liggen in gezondheidswinst en je route naar gezond gewicht. Een beetje confronterend misschien maar ook goed. Misschien ben je al op de goede weg in het afvallen naar gezonder gewicht. Alleen heb je net dat ene duwtje in de rug nodig. Van iemand die je begrijpt en verstand heeft van leefstijl en gezondheid. Je hoeft het niet alleen te doen, ik help je graag verder met jouw leefstijldoelen.

Ontvang gratis leefstijltips voor jouw situatie. Ik geef iedere maand 1 gratis leefstijlsessie weg!

Afvallen door gezonde leefstijl in Gouda

Hoe werkt het? Samen kijken we waar je nu staat, wat je al gedaan hebt en, het belangrijkste: wat je wilt bereiken. Je krijgt sowieso 3 waardevolle leefstijltips die je direct kunt toepassen in jouw specifieke situatie.

Je ontvangt van tevoren per mail een korte vragenlijst om in te vullen. Met deze antwoorden ga ik aan de slag. Zodat het gesprek jou zoveel mogelijk oplevert en jij weer verder kunt. Daarna plannen wij een moment in om elkaar te spreken. Dit kan via skype of videobellen. Wat voor jou het prettigste werkt. Is dit iets voor jou? Meld je snel aan met het contactformulier hieronder!

Vul hieronder je naam en telefoonnummer in zodat ik je kan bellen om een afspraak te plannen voor de gratis doorbraaksessie