Wat vind jij nou écht belangrijk in het leven? Mijn gezondheid is vaak het antwoord. Herken jij dat? Wij wensen ons allemaal een gezond en lang leven. Het liefst met een slank lijf waar je trots op bent en energie voor tien. Toch is 1 op de 2 Nederlanders te zwaar. Ouderdomssuiker komt steeds vaker voor bij mensen ónder de veertig. Meer dan anderhalf miljoen mensen lijdt aan hart- en vaatziekten. Hoe kan dit?

Je kunt je letterlijk ziek eten en leven. Gelukkig ontdekken wetenschappers meer en meer dat voeding en leefstijl niet alleen een oorzaak van ziekte, maar ook een oplossing kan zijn. Misschien ben jij één van de mensen achter deze cijfers? Of ben je op weg er één te worden?

Waarom lukt het je niet je gezondheid op nummer 1 te zetten?

Misschien heb je zelf geen idee. En herken je je hierin:

 • Je wilt wel gezonder leven, maar ja…waar begin je?
 • Al die krantenkoppen die elkaar tegenspreken, Wat is nu gezond?
 • Je bent op zoek naar een gezonde leefstijl die bij jouw unieke en persoonlijke situatie past.
 • Je bent al zo vaak begonnen maar het volhouden is nog niet gelukt.
 • Jíj wil wel, maar ja… je omgeving doet niet mee.
 • Je bent afgevallen met een dieet maar je komt niet verder en valt zelfs wat terug.

Ben jij gefrustreerd omdat het je niet lukt, ook al doe je nog zo je best?
Geloof me, je bent niet de enige die hiermee worstelt.

Speciaal voor jou is het pakket “Leer Gezond Leven” ontwikkeld. In 6 stappen doorlopen wij samen een professioneel programma ontwikkeld op basis van evidence-based inzichten in leefstijl, gezondheid en gedrag om te komen tot jouw ontspannen gezonde leefstijl. Zodat je een fitte en frisse versie van jezelf kan worden. Energieker, slanker en gezonder.

Ben jij iemand die verlangt naar een verandering in je situatie? Vind je het tijd om regie te nemen? Houd jij ervan om jezelf te ontwikkelen? Kun je een stevig duwtje in je rug goed gebruiken?

In 6 stappen een doorbraak naar lekkerder in je vel

 1. Je ontdekt hoe je er voor staat in je leefstijl én je leert wat voor jóu gezond is;
 2. Je ontdekt waarom je dit nu écht wilt en stelt doelen die succesvol zijn;
 3. Je leert stap voor stap gezondere gewoontes die voor jou hét verschil maken;
 4. Je doorziet je omgeving en herkent triggers, verleidingen, saboteurs en supportersl;
 5. Je leert strategieën om vol te houden en vergroot je weerbaarheid in moeilijke momenten;
 6. Je bereikt een doorbraak naar een gezonde leefstijl. Niet voor even maar levenslang.

Stel je voor…hoe zou je leven eruit zien?

Stel je dat eens voor? Hoe zou dat voelen? Als je een gezonder lijf ervaart en energie voor 10? Is nu het moment voor jou om de stap te zetten? Is nu de tijd om te kiezen voor meer energieker, slanker en gezonder? Zodat je kunt blijven doen wat je wilt doen? Jonger worden gaat niet, jonger voelen wel!

Misschien heb je het gevoel dat je vast zit en je hoofd en je agenda wat geen ruimte geeft om te starten. Maar wanneer dan wel? Komt er niet altijd iets nieuws tussen wat dringender “lijkt” te zijn? Wat staat bij jou op nummer 1? Wil je af van je frustratie en wil je regie nemen in je gezondheid?

KIES NU VOOR JOUW DOORBRAAK IN GEZONDE LEEFSTIJL

Door te investeren in tijd voor bewustwording in leefstijl en gezondheid, levert het jou op termijn tijdwinst op. Je hebt meer energie, bent doelgerichter en je laat je niet in de war brengen door nieuwe diëten of  hypes. Zie het als investering. Investering in het leven zoals het bedoeld is. Gezondheid is een geschenk maar gezond leven is een keuze.

Ben jij klaar voor verandering maar je kunt het niet alleen? Er is een manier om te ontdekken of wij bij elkaar passen. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!