Bertina van Dolder

Leefstijlcoach & Trainer

Als leefstijlcoach en trainer is het mijn passie om gedragsverandering in leefstijl op een praktische en positieve manier over te brengen naar mijn cliënten, groepsdeelnemers en studenten. Zodat je het niet alleen weet maar ook gaat doen.

Leefstijlgroepsprogramma (Gli CooL)


Je gezondheid vind je belangrijk. Maar gezond leven vind je maar lastig. Je begint vaak met goede voornemens maar dan raakt je hoofd te vol, je aandacht verslapt en voor je het weet ben je terug bij start. Je wilt een gezondere leefstijl oefenen die je wél volhoudt. Ik help je op weg.

Trainingen zorgprofessionals


Je bent aanbieder van nascholingen of hbo opleiding en je zoekt een docent / trainer met kennis over leefstijl, Gedragsverandering, de Gecombineerde leefstijlinterventie of Coachen (van groepen). Lees mijn portfolio

Quote

Source

Quote

Source

Waar sta ik voor?

Positief en eigen regie

Ik geloof in de kracht van een gezonde leefstijl. Met mijn werk wil ik de wereld iets gezonder maken. Gezondheid is een geschenk. Absoluut. Maar gezond leven is een keuze. Ik vind eigen regie belangrijk. Oefenen en experimenteren om te leren wat haalbaar is en te blijven doen wat werkt.

Wetenschappelijk en praktisch

Ik vind het belangrijk dat de informatie die ik deel wetenschappelijk onderbouwd is. Maar dan wel praktisch en toepasbaar. Want aan een mooie theorie waar je in de praktijk niets mee kunt heb je niet veel. Inzicht is mooi, actie is beter.

Bertina leert mij dat het gerust een keer fout mag gaan. En dat ik dan gewoon weer verder kan met mijn bewuste keuzes. – Eric