Als vrouw, moeder, echtgenote, zus, dochter, vrijwilliger, mantelzorger, leefstijlcoach, freelancer, ondernemer (en ga zo maar door) dans ik net als jij door de dynamiek van het leven. Hoe heerlijk is het dan, als je lichaam doet wat je nodig hebt. Dat je fris en krachtig bent. Zodat jij je kan bezighouden met je doelen in je leven. Met je zorg voor de mensen in jouw omgeving. Die op je rekenen. Dat is mijn drive om als leefstijlcoach jou te helpen. Nu hoor ik je denken: ho even, is gezondheid maakbaar?

Ik geloof dat gezondheid een geschenk is. Absoluut. Maar gezond leven is een keuze.”

Je energie ligt in jouw regie. De wetenschap ontdekt het, de praktijk bewijst het. Leefstijl en gezondheid hangt samen. Voeding, beweging, ontspanning, slapen en zingeving. Stuk voor stuk leefstijlknoppen om aan te draaien. Dát is de reden dat ik zo gedreven ben en als leefstijlcoach mijn praktijk Het Leefstijlburo in Gouda ben gestart. Omdat ik zie dat het werkt. Energieker en gezonder in lijf en gewicht. Het kan echt!

Ik ben overtuigd van de kracht van een gezonde leefstijl
voor de energie in jouw leven en de fitheid van je lijf ”

En wie ben ik dan wel om je iets over gezonde leefstijl te vertellen?

Simpel: gezonde leefstijl en gedragsverandering is mijn passie en expertise. Jarenlang was ik met mijn bedrijfseconomische achtergrond werkzaam in het bedrijfsleven. Tot ik een U-turn maakte en als leefstijlcoach één van de eerste alumni werd van prof. dr. Ingrid Steenhuis van de Leefstijlcoach Academy. Inmiddels sta ik bij hen zelf als docent voor de groep voor het vak groepscoaching. Ik heb mij intussen gespecialiseerd in ACT (Acceptance and Commitment Therapy) en mij laten opleiden tot gecertificeerd Nobtra trainer. Zodat jíj verder komt in je ontwikkelreis in leefstijl.

Helder, kort en praktisch, daar houd ik van.
Wij hebben tenslotte nog meer te doen!”

Tot snel!

Leefstijlcoach Gouda Bertina van Dolder
Bertina van Dolder
Jouw leefstijlcoach