Als vrouw, moeder, echtgenote, zus, dochter, vrijwilliger, mantelzorger, leefstijlcoach, freelancer, ondernemer (en ga zo maar door) dans ik net als jij door de dynamiek van het leven. Hoe heerlijk is het dan, als je lichaam doet wat je nodig hebt. Dat je fris en krachtig bent. Zodat jij je kan bezighouden met je doelen in je leven. Met je zorg voor de mensen in jouw omgeving. Die op je rekenen. Dat is mijn drive om als leefstijlcoach jou te helpen. Nu hoor ik je denken: ho even, is gezondheid maakbaar?

Ik geloof dat gezondheid een geschenk is. Absoluut. Maar gezond leven is een keuze.”

Je energie ligt in jouw regie. De wetenschap ontdekt het, de praktijk bewijst het. Leefstijl en gezondheid hangt samen. Voeding, beweging, ontspanning, slapen en zingeving. Stuk voor stuk leefstijlknoppen om aan te draaien. Dát is de reden dat ik zo gedreven ben en als leefstijlcoach mijn praktijk Het Leefstijlburo in Gouda ben gestart. Omdat ik zie dat het werkt. Energieker, gezonder en slanker. Het kan echt!

Ik ben overtuigd van de kracht van een gezonde leefstijl
voor de energie in jouw leven en de fitheid van je lijf ”

En wie ben ik dan wel om je iets over gezonde leefstijl te vertellen?

Simpel: gezonde leefstijl is mijn passie en expertise. Alles wat met leefstijl en gezondheid te maken heeft vind ik máteloos boeiend. Dit begon met mijn opleiding tot leefstijlcoach bij BrickhouseAcademy in evidence-based positieve leefstijl en gedragsverandering. Daarnaast lees ik mij door stapels vakliteratuur over leefstijl en positieve gezondheid. Bezoek ik regelmatig kennisbijeenkomsten voor actuele inzichten in gezonde leefstijl en volg ik relevante gedrags- en gezondheidswetenschappers op de voet. Omdat ik geloof in de combinatie van bewezen inzichten én gezond verstand. Want aan ingewikkelde stappen die je niet zelf kunt toepassen, heb je niet zo veel. Samen zetten we 6 stappen naar jouw doorbraak voor meer regie op je energie, een gezond gewicht en vrij van schuldgevoel en schaamte.

Helder, kort en praktisch, daar houd ik van.
Wij hebben tenslotte nog meer te doen!”

Tot snel!

Leefstijlcoach Gouda Bertina van Dolder
Bertina van Dolder
Jouw leefstijlcoach in Gouda