NOBTRA erkende trainer in gezonder leven

Yes! Nu is het dan écht officieel. Wat begon met een super leerzame trainersopleiding (Bridge2learn, aanrader!) en vele vlieguren als trainer, resulteert in mijn toelating tot de NOBTRA. Dé brancheorganisatie voor trainend Nederland. Een mijlpaal om te vieren. Waarom ik het vier?

Omdat NOBTRA hoge kwaliteitseisen stelt aan trainer professionals.
Omdat trainen écht een vak is. En dat vak neem ik serieus.
Omdat ik het tof vind om als trainer te blijven leren en oefenen. En nóg toffer om dit samen met andere trainers te doen.

Zodat mijn deelnemers met nóg meer vertrouwen overgaan van het ergens wel weten naar het écht gaan doen.

Zin om als trainer en coach het beste uit mijn deelnemers naar boven te halen in hun ontwikkelreis in gezonder leven. Daarom lekker doorrrrrr met oefenen, experimenteren en leren.