Te gast bij de podcast ‘de leefstijlcoach’

Hoe tof! Ik ben te gast bij de podcast ‘de leefstijlcoach’ van de Leefstijl CoachAcademy. De opleiding waar het allemaal begon. Nog toffer is dat ik inmiddels gastdocent groepscoaching en gecombineerde leefstijlinterventie ben bij deze Academy. Wanneer je mij beter wilt leren kennen, klik op de link hieronder en luister naar mijn verhaal!

Bertina van Dolder deed totaal iets anders in het bedrijfsleven en heeft zoals ze zelf zegt een U-turn in haar carrière gemaakt. Ze wist dat ze iets anders wilde, maar niet precies wat. Haar man hoorde op de radio iets over leefstijlcoaches en dacht dat het wel iets voor Bertina was. Dat klopte als een bus.

Een jaar lang heeft ze op LeefstijlCoach Academy alle kennis als een spons opgezogen en is aan de slag gegaan met meerdere oefencliënten. Na haar opleiding heeft Bertina in haar woonplaats Gouda de Gecombineerde Leefstijl Interventie opgezet. Inmiddels begeleidt ze in haar bloeiende praktijk Het Leefstijlburo vele groepen mensen naar een gezonde leefstijl.

Marjolein Pouw praat met Bertina over Zeeuwse klei in Gouda, dingen stapje voor stapje doen en het van betekenis zijn voor mensen die gezonder willen leren leven. 

Tot snel!

Bertina van Dolder Leefstijlcoach
bij Het Leefstijlburo

Bertina van Dolder
Jouw leefstijlcoach naar gezonder leven

Chat op WhatsApp

P.S. wil je meer weten over het leefstijlprogramma CooL? Hier vind je alles wat je wilt weten!