Als deskundige in het AD over Dry January

Mijn mobiel gaat over. Een journaliste van AD. Of ik als deskundige mee wil werken aan een artikel over Dry January. Tuurlijk! ‘Want, zo vult ze aan, het een maand laten staan van alcohol heeft alles met gedragsverandering te maken. En daarom dacht ik aan jou. Een leefstijlcoach heeft vast helpende tips hoe je dit aanpakt’ Het zal je niet verrassen dat ik dit volledig beaamde. Leefstijl is tenslotte een bundel van gewoontes en gedrag. En iedereen met een beetje mensenkennis weet dat gewoontes veranderen hartstikke lastig is. Hulp helpt. Alcohol hebben wij leren drinken, je kunt het ook weer afleren. Met de juiste aanpak en mindset kom je al een heel eind. In het AD deel ik samen met een preventiedeskundige uit de verslavingszorg tips voor het succesvol doorkomen van Dry January.

AD kopt: ‘Met deze tips van deskundigen kom jij Dry January succesvol door!’

Dat gezondheid belangrijk is, hebben we afgelopen jaar wel kunnen zien. Begin 2021 daarom gelijk goed met een maand lang geen alcohol! Met deze tips -én een lekker recept uit het Groene Hart voor een alcoholvrije mocktail- slepen we je erdoorheen. Lees het artikel online verder: ‘Met deze tips van deskundigen kom jij Dry January succesvol door!’

Enne.. ik doe al mee met Dry January, en jij?

Tot snel!

Bertina van Dolder, jouw leefstijlcoach

Volg mij op