Het Leefstijlburo ‘partner van de maand’ Gouds preventieakkoord

Wat tof om partner van de maand te zijn van het Goudse preventieakkoord! Naast eervol is dit een mooi initiatief van Gemeente Gouda om Goudse inwoners en organisaties te laten zien welke partijen er allemaal samenwerken aan een gezonder Gouda. Nieuwsgierig hoe ik bijdraag aan het preventieakkoord? Lees hier mijn interview met Aafke van Leeuwen, manager leefstijl bij SPORT•GOUDA en de organisator van dit initiatief.


Extra leuk is dat ik op deze manier geconnect ben met de vorige partner van de maand Marlies Koffeman van centrum jeugd en gezin (op de foto rechts). Bij de uitwisseling namen wij een kijkje in elkaars keuken én netwerk.  


Ik ben benieuwd aan wie ik het stokje (eh…bordje) ‘partner van de maand’ mag doorgeven. Dit zal onthuld worden op het event op 30 juni in Gouda waar partners van het sport- en preventieakkoord (en ik dus ook) in gesprek gaan over hoe wij elkaar kunnen versterken.  

Tot snel!

Bertina van Dolder Leefstijlcoach
bij Het Leefstijlburo

Bertina van Dolder,
Gecertificeerd leefstijlcoach
Van weten naar doen in gezonder leven

Chat op WhatsApp

P.S. wil je meer weten over het leefstijlprogramma CooL? Hier vind je alles wat je wilt weten!