De telefoon gaat. Of ik een momentje heb…

“Bent u bekend ben met Stichting Arts en Leefstijl?” Jazeker, ik ben er zelfs lid van én een groot fan van deze promotor van leefstijlgeneeskunde. Mooi, hoor ik. Of ik een presentatie wil verzorgen op hun virtuele jaarcongres van 21 – 25 september. Over mijn praktijk van de gecombineerde leefstijlinterventie (gli) CooL in Gouda. Well, hello! Yes!

Arts en Leefstijl is een prachtige club van zorgprofessionals en beleidsmakers die een groot bres slaan voor leefstijlgeneeskunde in de gezondheidszorg. Ieder jaar organiseren zij een congres. Dit jaar een virtueel avondcongres met als thema: Leefstijl in de nieuwe tijd. 4 avonden met een specifiek thema en op vrijdag het hoofdprogramma ter afsluiting. Voor het thema leefstijlinterventie mag ik op woensdag 23 september het publiek meenemen in de wereld van Gli CooL.

Ik ben vereerd om op hun virtuele podium te mogen staan. Om de deelnemers van dit jaarcongres – beleidsmakers, zorgprofessionals en bedrijfsleven – mee te nemen in Gli CooL die ik in Gouda uit vanuit Het Leefstijlburo uitvoer.

De presentatie gaat écht over de uitvoering van CooL. Zo praktisch en concreet mogelijk. Want het blijkt dat zorgprofessionals – Huisartsen, Praktijkondersteuners en doktersassistenten – behoefte hebben om beeld te krijgen bij CooL. Logisch, het is nog redelijk nieuw. Vragen die in de virtuele presentatie worden beantwoord zijn:

  • Hoe ziet zo’n CooL programma er nu precies uit?
  • Wat zijn de ervaringen van de deelnemers?
  • Wat doe je zoal op zo’n groepsbijeenkomst?

En natuurlijk is er volop ruimte voor vragen!

En als je dan ook nog samen in het rijtje mag staan met niemand anders dan Erik Scherder (in volksmond de beweegprofessor ) en andere toppers in de gezondheidszorg. Je snapt het, ik stuiter.

Super veel zin om de praktijk van gli CooL, hun deelnemers én de uitvoerdende CooL leefstijlcoaches te laten schitteren.

Woensdag 23 september van 20.50 tot 21.15uur. En je kunt het gewoon volgen vanaf de bank. Moet je je wel even aanmelden. Meer info over de lezingen in het leefstijlprogramma van Arts en Leefstijl (en aanmelding) vind je hier

Tot snel!

Bertina van Dolder
Jouw leefstijlcoach in Gouda

PS. Wow, wat een prachtige evaluatie ontving ik van mijn presentatie.
Dank, dank, dank!

CooL iets voor jou?

Je leert in het verzekerde Groepsprogramma CooL (Coaching op Leefstijl) niet alleen gezonder te leven. Ik coach je op het toepassen in jouw unieke situatie in je dagelijkse leven. Doe je mee aan het Leefstijlprogramma CooL? Volledig vergoed uit je basisverzekering zonder eigen risico.

Tips en inspiratie?

Had je een ‘aha moment’? Of was het voor jou een open deur? Dan ben ik ook benieuwd. Waarom had je deze inzichten dan nodig? Want als je het al weet, waarom doe je het dan niet? Misschien eentje om over na te denken?

Heb je zin in meer waardevolle tips die écht werken? Ontvang ze gratis en voor niets wekelijks in je mailbox. Schrijf je nu in!

Volg mij op social media