Certificatie, accreditatie pfff…dit levert het jóu op!

Yesss!! Ik ben officieel geaccrediteerd, geregistreerd, gelicentieerd en gecertificeerd als Leefstijlcoach. “Pffff, tjonge, jonge zeg,” hoor ik je denken, “gefeliciteerd ermee, maar wat heb ik daaraan?” Het leuke is, meer dan je zou denken. Anders zou ik het niet doen, het draait tenslotte om jou!

Dit levert het op:

Een Leefstijlcoach met kennis van zaken

Je hebt recht op een leefstijlcoach die kennis en kunde biedt. Daarom ben ik geaccrediteerd door de BLCN. Dit is de enige Branchevereniging van Leefstijlcoaches in Nederland. Daar kom je niet zomaar bij. En terecht. Je volgt een intensieve HBO leefstijlopleiding. Een BLCN leefstijlcoach heeft verstand van gezondheid én coaching. Een gouden combi van kennis en gedrag in leefstijlthema’s als voeding, bewegen, slaap en ontspanning.

Een leefstijlcoach die zich professioneel ontwikkelt

Je hebt recht op een leefstijlcoach die zich professioneel blijft ontwikkelen en actuele inzichten toepast voor jou. Daarom heb ik mij geregistreerd bij KABIZ, het kwaliteitsregister voor Leefstijlcoaches. KABIZ hanteert hoge kwaliteitscriteria voor de blijvende uitoefening van het vak en houdt mij aan de geldende beroepscode.

Een leefstijlcoach die verzekerde zorg aanbiedt

Je hebt recht op verzekerde gezondheidszorg. Daarom heb ik mij gelicentieerd voor CooL. Dit is een door de overheid erkende Leefstijlinterventie. Dat betekent dat het bewezen is dat het werkt. Het is een langdurend groepsprogramma wat jou als deelnemer helpt om je persoonlijke doelen te halen in gewicht, gezondheid en energie. Je zorgverzekering vergoedt dit volledig vanuit je basisverzekering, zonder korting op je eigen risico. Lees of CooL bij jou past.

Allemaal leuk en aardig die registraties. Je hebt uiteindelijk recht op een leefstijlcoach die

  1. naast je staat en echt luistert
  2. je helpt te doen wat je zelf al langer weet
  3. jouw excuustruus de deur wijst
  4. je laat zien dat je veel meer zelf kan dan je dacht
  5. Je stok achter de deur is als het soms tegen zit
  6. je helpt om je plannen om te zetten in doen

Wil jij in 6 stappen van halve kracht naar vol gas? Lees verder